Sala de premsa

ANUL·LA L'ANTERIOR El president Puigdemont inaugurarà demà, dijous, el nou Institut Lluís de Requesens, a Molins de Rei

query_builder   26 octubre 2016 10:38

settings_input_antenna Convocatòria

ANUL·LA L'ANTERIOR El president Puigdemont inaugurarà demà, dijous, el nou Institut Lluís de Requesens, a Molins de Rei

 
·         El Govern ha invertit prop de 5 milions d’euros en aquest centre d’ensenyament que imparteix classe a 620 alumnes

·        Al finalitzar la inauguració de l’Institut, el president atendrà els mitjans de comunicació
 
·        En el decurs d’aquesta visita al Baix Llobregat, el cap del Govern anirà també a l’empresa Cafè Saula, de Sant Feliu, amb motiu del seu 65è aniversari

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugurarà demà dijous, 27 d’octubre, el nou edifici de l’Institut Lluís de Requesens, a Molins de Rei. Aquest nou centre d’ensenyament ha suposat una inversió de prop de 5 milions d’euros i imparteix classe a 620 alumnes d’ESO i Batxillerat. Durant la seva visita al Baix Llobregat, el cap del Govern anirà també a l’empresa Cafè Saula de Sant Feliu de Llobregat, amb motiu del seu 65è aniversari, i farà una visita institucional a l’Ajuntament d’aquest últim municipi.
 
Carles Puigdemont arribarà a l’Institut d’ensenyament a les 10.00 hores, i serà rebut per l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i la directora del centre d’ensenyament, Francina González. Després de descobrir la placa commemorativa, el president farà un recorregut per les instal·lacions del centre, i al poliesportiu tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi parlaran la directora de l’Institut; l’alcalde de Molins de Rei, i el president, que clourà l’acte.
 
El nou edifici de l’Institut Lluís de Requesens substitueix l’antic que data de 1970. Un total de 620 alumnes reben classes en aquest centre, repartits en 5 línies de 1r d’ESO; 4 de segon d’ESO; 3 de 3r ESO i 4t ESO, i 2 de Batxillerat. La majoria d’alumnes són de Molins de Rei però un centenar d’estudiants provenen del municipi d’El Papiol.

Un cop finalitzats els parlaments, al voltant de les 11.00 hores, el president Puigdemont atendrà els mitjans de comunicació presents a l’acte.
 
65è aniversari de Cafè Saula
 
Un cop finalitzat l’acte inaugural de l’Institut Lluís de Requesens, el president Puigdemont es traslladarà a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, on farà una visita institucional. Després de saludar l’alcalde, Jordi San José, i la resta de membres del consistori, el cap de l’Executiu signarà el llibre d’honor i es reunirà breument amb el batlle del municipi.
 
A les 12.30 hores, el cap del Govern arribarà a la seu de l’empresa Cafè Saula, a la mateixa localitat de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta fàbrica, dedicada a la importació, torrefacció i distribució de cafè, va ser creada per Lluís Saula Pons i Ma Teresa Puig l’any 1950. En l’actualitat, els tres fills de la parella són al capdavant de l’empresa.
 
El president farà un recorregut per les diferents instal·lacions de la fàbrica, acompanyat del director general d’aquesta, Lluís Saula, i de la resta de la família propietària. Un cop finalitzada la visita, es descobrirà una placa commemorativa de l’aniversari i tindran lloc els parlaments a càrrec de Lluís Saula; de l’alcalde de Sant Feliu i del propi president Puigdemont.  
 
 
 
 
Visita a la comarca del Baix Llobregat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà una visita a la comarca del Baix Llobregat, en el decurs de la qual, acompanyat de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugurarà el nou edifici de l’Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei; anirà a l’empresa Cafè Saula de Sant Feliu de Llobregat, amb motiu del seu 65è aniversari, i realitzarà una visita institucional a l’Ajuntament d’aquest últim municipi.

  • 10:00|Inauguració del nou edifici de l'Institut Lluís de Requesens.Institut Lluís de Requesens (Carrer Felip Canalias, 19-23)|Molins de Rei (Baix Llobregat)

    El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugurarà el nou edifici de l’Institut Lluís de Requesens. Aquest nou centre d’ensenyament ha suposat una inversió de prop de 5 milions d’euros i imparteix classe a 620 alumnes d’ESO i Batxillerat. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, hi haurà parlaments de la directora del centre, Francina González; de l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i del president Puigdemont, que clourà l'acte. Un cop finalitzada la visita, al voltant de les 11.00 hores, el president atendrà els mitjans de comunicació.

  • 11:45|Visita institucional a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.Ajuntament (Pl. Vila, s/n) |Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

    El president Puigdemont farà una visita institucional al consistori, on serà rebut per l'alcalde, Jordi San José, i la resta de membres del consistori.

  • 12:30|65è aniversari de Cafè Saula.Cafè Saula (C/ Laureà Miró, 422-424)|Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

    El cap del Govern farà una visita a l'empresa familiar Cafè Saula, dedicada a la importació, torrefacció i distribució de cafè, amb motiu del seu 65è aniversari. L'acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar. Hi hauran parlaments del director general de l'empresa, Lluís Saula; de l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat i del president Puigdemont.