Sala de premsa

Acte de lliurament dels XIII Premis Francesc Candel per reconèixer bones pràctiques en integració de la immigració

query_builder   25 octubre 2016 17:24

settings_input_antenna Convocatòria

Acte de lliurament dels XIII Premis Francesc Candel per reconèixer bones pràctiques en integració de la immigració

Aquest 2016 han estat guardonades l’Associació Exil, la Fundació Joan Salvador Gavina, l’Associació Benestar i Desenvolupament, l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona i l’Associació Down Lleida
El secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, i la presidenta de la Fundació Carulla, Marta Esteve, presidiran aquest dimecres 26 d’octubre l’acte de lliurament dels XIII Premis Francesc Candel per al reconeixement de bones pràctiques en matèria d’immigració. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Carulla que es remunta a 2004 i que ofereix cinc guardons de 3.000 euros cadascun.
 
Enguany les entitats premiades han sigut l’Associació Exil, la Fundació Joan Salvador Gavina, l’Associació Benestar i Desenvolupament, l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona i l’Associació Down Lleida per diversos projectes relacionats amb l’acollida i integració de persones estrangeres establertes a Catalunya.
 
L’acte també comptarà amb una conferència a càrrec de la responsable de l’Àrea de món àrab i mediterrani de l’IEMed, Lourdes Vidal, amb el títol “Atrapats entre el conflicte i l’estigmatització: refugiats, migrants i el dilema de la diversitat”.

19:00|Acte de lliurament dels XIII Premis Francesc Candel per reconèixer bones pràctiques en integració de la immigració.Pati Llimona (C. Regomir, 3)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, i la presidenta de la Fundació Carulla, Marta Esteve, lliuraran els XIII Premis Francesc Candel per reconèixer bones pràctiques en integració de la immigració.