Sala de premsa

El conseller Mundó inaugura la mostra del 29è Premi Marraco de ceràmica, pintura i escultura, organitzat pel Centre Penitenciari Ponent

query_builder   26 octubre 2016 12:19

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Mundó inaugura la mostra del 29è Premi Marraco de ceràmica, pintura i escultura, organitzat pel Centre Penitenciari Ponent

El conseller de Justícia, Carles Mundó, inaugurarà demà, 27 d’octubre, a les 17 h, a la sala municipal d’exposicions Sant Joan de Lleida, la mostra amb motiu del 29è Premi Marraco de ceràmica, pintura i escultura. Al certamen, el més antic sorgit dels tallers artístics de les presons catalanes, s’hi han presentat obres realitzades per interns de vuit centres penitenciaris.
 
La inauguració servirà per donar a conèixer els premiats i fer una visita comentada de la mostra, de la mà dels monitors que condueixen els tallers artístics i d’un intern participant. A més, es lliurarà un reconeixement als membres del jurat.
 
A l’acte, hi assistiran també l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el director general de Serveis Penitenciaris, Amand Calderó, i el director de Serveis Territorials de Justícia a Lleida, Jaume Monfort.
 
El conseller atendrà els mitjans en finalitzar l’acte.

17:00|El conseller Mundó presideix el lliurament del 29è Premi Marraco de ceràmica, pintura i escultura.Sala Municipal d'Exposicions Sant Joan. Pl. Sant Joan, s/n.|Lleida (Segrià)

El conseller de Justícia, Carles Mundó, presidirà el lliurament del 29è Premi Marraco de ceràmica, pintura i escultura en el que participen els interns dels centres penitenciaris de Catalunya i també del Centre Penitenciari d'Andorra. Un premi que aquest any commemmora els 150 anys del naixement del pintor Ramon Casas. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de Lleida, Angel Ros, del director de Serveis Penitenciaris, Amand Calderó, i del director de Serveis Territorials de Justícia a Lleida, Jaume Monfort.