Sala de premsa

La consellera Meritxell Serret clou la 'Green Week'

query_builder   27 octubre 2016 10:31

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Meritxell Serret clou la 'Green Week'

 
·       L’acte s’emmarca en el projecte Leader ‘Impuls a l’economia verda i circular’, de l’Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central
 
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, acompanyada del director dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Ramon Lletjós, presidirà demà divendres, 28 d’octubre, a les 9:00 hores, la cloenda de la 'Green Week', al Casal d’Europa del Berguedà – Pavelló de Suècia, a Berga.
 
L’acte s’emmarca en el projecte estratègic de cooperació Leader ‘Impuls a l’economia verda i circular’, que impulsa el Grup d’Acció Local (GAL) Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, i que té com a objectiu impulsar l’economia verda i circular en el seu àmbit territorial per tal de possibilitat un model de desenvolupament  de territori sostenible, clau per al desenvolupament local.
 
En aquest context, del 17 al 21 d’octubre s’ha dut a terme una ‘Green Week’ amb actuacions repartides en el territori de l’esmentat GAL, i en la jornada de demà s’exposarà els resultats dels objectius presentats en el projecte.
 
 
La consellera Meritxell Serret atendrà els mitjans de comunicació en acabar l’acte de cloenda.

09:00|La consellera Serret clou la "Green Week".Casal d'Europa del Berguedà. Pavelló de Suècia.|Berga (Berguedà)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, presidirà la cloenda de la "Green Week". També hi participarà el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles.