Sala de premsa

Presentació del Portal Gaudí, primer espai web que aplega tota l'obra de l'arquitecte

query_builder   28 octubre 2016 13:35

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Portal Gaudí, primer espai web que aplega tota l'obra de l'arquitecte

El director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura, Jusèp Boya, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Joaquim Fernàndez, presentaran el proper dimecres, 2 de novembre, el Portal Gaudí, un espai web que recull, per primera vegada, el conjunt de l’obra arquitectònica de Gaudí a Catalunya. El portal posa a l’abast de tots els públics tota la informació sobre l’arquitecte i les seves obres, set de les quals estan inscrites a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO.
 
El Portal Gaudí és la primera de les diverses accions de divulgació que posa en marxa el Consell per al foment i la difusió de l’obra de Gaudí, l’òrgan encarregat d’impulsar, fomentar i difondre el coneixement de l’obra de Gaudí i de possibilitar l’intercanvi d’informació sobre les diverses actuacions entorn d’aquesta obra.
 
La presentació tindrà lloc a les 12 hores a la Nau Gaudí de Mataró, després de la sessió anual del Consell, en què es presentaran altres iniciatives de foment de l’obra de Gaudí.

12:00|Portal Gaudí.Nau Gaudí de Mataró (c. Cooperativa, 47)|Mataró (Maresme)

El director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura, Jusèp Boya, presentarà el Portal Gaudí.