Sala de premsa

RECORDATORI: Demà dijous, 3 de novembre, a les 9.30h a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller Jané presidirà l'obertura de l'any acadèmic 2016-2017 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

query_builder   31 octubre 2016 13:40

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jané presidirà l'obertura de l'any acadèmic 2016-2017 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller d’Interior, Jordi Jané, presidirà, demà dijous 3 de novembre a les 9.30 hores, l’obertura de l’any acadèmic 2016-2017 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.
 
L’acte, que es farà a les instal·lacions de l’ISPC, començarà amb una ofrena floral en memòria dels companys de servei.  El director de la Càtedra de lideratges d’ESADE-URL, Angel Castiñeira, serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural.
 
Durant els transcurs de l’acte també es lliuraran les distincions de caràcter honorífic atorgades per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.
 
A l’acte d’obertura també hi assistiran el secretari general d’Interior, Cèsar Puig, la directora de l’ISPC, Anabel Marcos, el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluis Trapero, i els caps de les escoles de Policia i de Bombers i Protecció Civil, Antoni Permanyer i Josep Maria Juncosa respectivament, entre d’altres autoritats.
 
 
Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyeu, així com les dades del vehicle, abans de les 15 hores d'avui, dimecres, 2 de novembre.

09:30|El conseller Jané presideix la inauguració de l'Any Acadèmic de l'ISPC.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ctra. C-17, Barcelona-Ripoll, Km 13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Jordi Jané, presidirà la inauguració de l'Any Acadèmic de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.