Sala de premsa

Treball, Afers Socials i Famílies presenta a Tarragona el procés participatiu "Construïm un nou país amb valors"

Es tracta d'un procés d'anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania

query_builder   2 novembre 2016 11:29

settings_input_antenna Convocatòria

Treball, Afers Socials i Famílies presenta a Tarragona el procés participatiu "Construïm un nou país amb valors"

Es tracta d'un procés d'anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania

La Delegació del Govern a Tarragona acollirà demà al matí la roda de premsa de presentació del procés participatiu “Construïm un nou país amb valors”. El director general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Bernat Valls, i el responsable del programa Civisme i Valors, Jaume Forés, exposaran el projecte i donaran a conèixer les sessions de treball que se celebraran arreu del territori els propers mesos.
 
“Construïm un nou país amb valors” és un procés d’anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Promoguda per la Generalitat de Catalunya, aquesta iniciativa pretén construir el futur a través de la introducció d’iniciatives i canvis en les polítiques del Govern que fomentin el civisme, generant oportunitats i confiança mútua en les relacions, tant públiques com privades, entre ciutadans i ciutadanes.
 
El projecte té com a primera fase un procés de participació per donar veu a la ciutadania sobre els hàbits i comportaments positius que inspiren la convivència a Catalunya i poder d’aquesta manera valorar col·lectivament com ens relacionem i quin futur volem compartir entre tots i totes. Aquesta informació posteriorment es complementarà amb una enquesta elaborada pel Centre d’Estudis d’Opinió.
 
En el marc d’aquest procés participatiu, s’han organitzat 36 sessions de treball arreu del territori, aprofundint així en els mecanismes de democràcia participativa.

10:30|Presentació en roda de premsa del procés participatiu 'Construïm un nou país amb valors'.Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El director general de Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Bernat Valls, presentarà el procés participatiu “Construïm un nou país amb valors” a les comarques de Tarragona.