Sala de premsa

COMERÇ

La Generalitat i CECOT Innovació signaran demà un conveni de col·laboració per el foment, promoció i difusió del model català de comerç de proximitat

query_builder   2 novembre 2016 11:45

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat i CECOT Innovació signaran demà un conveni de col·laboració per el foment, promoció i difusió del model català de comerç de proximitat

 
·        Demà dijous, a les 9.30 hores a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gracia, 105), el conseller Jordi Baiget i el president de la Fundació CECOT Innovació, Antoni Abad, signaran aquest acord amb l’objectiu d’impulsar iniciatives orientades al foment, promoció i difusió del model de comerç de proximitat, a través del Pla d’Actuacions 2016 de l’entitat.
 
 
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i el president de la Fundació CECOT Innovació, Antoni Abad, signaran demà dijous 3 de novembre un conveni de col•laboració per el foment, promoció i difusió del model català de comerç de proximitat. En l’acte també hi seran presents la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, el secretari general de la CECOT, David Garrofé, i la presidenta de la Comissió de Comerç de la CECOT, Cristina Escudé.
 
L’acte de signatura tindrà lloc a les 9.30 hores a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gracia, 105).
 
L’objectiu d’aquest conveni és donar compliment a l’objectiu compartit per la Generalitat i CECOT Innovació d’impulsar iniciatives orientades al foment, promoció i difusió del model de comerç català de proximitat, a través del Pla d’Actuacions 2016 de l’entitat.

09:30|El conseller Baiget signa un conveni de col·laboració per al foment, promoció i difusió del model català de comerç de proximitat.Departament d'Empresa i Coneixement (pg. de Gràcia, 105)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i el president de la Fundació CECOT Innovació, Antoni Abad, signaran un conveni de col·laboració per al foment, promoció i difusió del model català de comerç de proximitat.