Sala de premsa

El conseller de Cultura clou la 5a edició de la Trobada de responsables de les Biblioteques Públiques de Catalunya

query_builder   2 novembre 2016 13:05

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura clou la 5a edició de la Trobada de responsables de les Biblioteques Públiques de Catalunya

 
El conseller de Cultura, Santi Vila, clourà demà, dijous 3 de novembre, la 5a edició de la Trobada de responsables de les Biblioteques Públiques de Catalunya, que es desenvoluparà al llarg del matí a la Biblioteca de Catalunya.
 
L’acte de cloenda de la jornada tindrà lloc a les 13.30 hores. Al llarg de la trobada, que s’iniciarà a les 10 hores, també es farà el lliurament del 4tr Premi Teresa Rovira i Comas a la innovació en biblioteca pública i del Premi L’Abanderat.
  
Podeu consultar el programa de la trobada en el següent enllaç: http://biblioteques.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/trobada_responsables_biblioteques

13:30|El conseller Vila clou la 5a edició de la Trobada de responsables de les Biblioteques Públiques de Catalunya.Biblioteca de Catalunya (c. de l'Hospital, 56)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Santi Vila, clourà la 5a edició de la Trobada de responsables de les Biblioteques Públiques de Catalunya, que es desenvoluparà al llarg del matí a la Biblioteca de Catalunya.