Sala de premsa

Presentació de l'exposició "Ossos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física" al Museu d'Arqueologia de Catalunya

query_builder   2 novembre 2016 15:18

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'exposició "Ossos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física" al Museu d'Arqueologia de Catalunya

  • El MAC i la Diputació de Barcelona organitzen conjuntament la mostra
Demà, dijous 3 de novembre, tindrà lloc la presentació de l’exposició “Ossos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física”, que acollirà el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC). La mostra, impulsada pel Museu i per la Diputació de Barcelona, presenta, en vuit àmbits, un viatge a l’època medieval a traves del coneixement que aporta l’observació i l’estudi de restes humanes, les anàlisis de les quals ens permeten identificar moltes de les malalties que van patir els nostres avantpassats.
 
La presentació als mitjans de comunicació tindrà lloc a les 18 hores al Museu d’Arqueologia de Catalunya i comptarà amb la presència del director del Museu, Josep Manuel Rueda, i de les comissàries de la mostra, Elena Garcia Guixé i Amàlia Valls Martínez.
 
Posteriorment, a les 19 hores, tindrà lloc l’acte inaugural, en què participaran el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Jusèp Boya, i el diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé.

19:00|'Ossos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física'.Museu d'Arqueologia de Catalunya - Barcelona (pg. de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc)|Barcelona (Barcelonès)

El director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Jusèp Boya, acompanyat pel diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, inaugurarà l’exposició 'Ossos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física', que acollirà el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) fins el 22 de gener de 2017.