Sala de premsa

Demà dijous, 3 de novembre, a les 13.00h a l'Ajuntament de Lloret de Mar

El conseller d'Interior, Jordi Jané, assisteix a la Junta Local de Seguretat de Lloret de Mar

query_builder   2 novembre 2016 16:27

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Interior, Jordi Jané, assisteix a la Junta Local de Seguretat de Lloret de Mar

El conseller d’Interior, Jordi Jané, assistirà demà dijous 3 de novembre, a les 13.00h, a la Junta Local de Seguretat de Lloret de Mar. La reunió, que tindrà lloc a l’Ajuntament del municipi, també comptarà amb la participació de l’alcalde, Jaume Dulsat; el delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya, Federic Adan; el comissari en cap de la Regió Policial Girona, Josep Milán, i l’inspector en cap de la Policia Local de Lloret de Mar, Joaquim Martín, entre d’altres autoritats.
 
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió i el conseller farà atenció a la premsa un cop finalitzi la junta.

13:00|El conseller Jané assisteix a la Junta Local de Seguretat de Lloret de Mar.Plaça de la Vila, 1|Lloret de Mar (La Selva)

El conseller d’Interior, Jordi Jané, assistirà a la Junta Local de Seguretat de Lloret de Mar. La reunió, que tindrà lloc a l’Ajuntament del municipi, també comptarà amb la participació de l’alcalde, Jaume Dulsat; el delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya, Federic Adan; el comissari en cap de la Regió Policial Girona, Josep Milán, i l’inspector en cap de la Policia Local de Lloret de Mar, Joaquim Martín, entre d’altres autoritats.