Sala de premsa

La consellera Borràs visita els municipis de Soses, Aitona i Massalcoreig

query_builder   2 novembre 2016 18:07

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Borràs visita els municipis de Soses, Aitona i Massalcoreig

Meritxell Borràs atendrà els mitjans de comunicació a l’Ajuntament d’Aitona, a les 12 hores
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visitarà demà dijous, 3 de novembre, els municipis de Soses, Aitona i Massalcoreig. L'acompanyaran el delegat del Govern a Lleida Ramon Ferrer; el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer, i la directora territorial de Governació a Lleida, Anna Feliu.
 
A les 12 hores, la consellera Borràs visitarà l'Ajuntament d’Aitona, on es reunirà amb l’alcaldessa, Maria Rosa Pujol. Abans, atendrà els mitjans de comunicació
 
Prèviament, a les 10 hores, Borràs visitarà l’Ajuntament de Soses, on serà rebuda per l’alcalde, Isidre Mesalles. Després de la reunió de treball, la titular de Governació visitarà el poblat iber de Gebut.
 
A la tarda, a les 16 hores, la consellera Meritxell Borràs, visitarà l’Ajuntament  de Massalcoreig, on es reunirà amb l’alcalde Francesc Juste.
La consellera Borràs visita els municipis de Soses, Aitona i Massalcoreig

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visitarà els municipis de Soses, Aitona i Massalcoreig. L'acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el secretari d'Administracions Locals, Joaquim Ferrer, i la directora territorial de Governació a Lleida, Anna Feliu. A Aitona, la consellera atendrà els mitjans de comunicació, abans de reunir-se amb l'alcaldessa del municipi, Maria Rosa Pujol.

 

  • 10:30|La consellera Borràs visita l'Ajuntament de Soses.Ajuntament de Soses (pl. de l'Ajuntament, 1)|Soses (Segrià)

    La consellera Borràs visitarà l'Ajuntament de Soses, on es reunirà amb l'alcalde, Isidre Mesalles. Posteriorment, visitarà el poblat iber de Gebut.

  • 12:00|La consellera Borràs visita l'Ajuntament d'Aitona.Ajuntament d'Aitona (c. Major, 6)|Aitona (Segrià)

    La consellera Meritxell Borràs visitarà l'Ajuntament d'Aitona, on mantindrà una reunió de treball amb l'alcaldessa, Maria Rosa Pujol.

  • 16:00|La consellera Borràs visita l'Ajuntament de Massalcoreig.Ajuntament de Massalcoreig|Massalcoreig (Segrià)

    La consellera de Governació visitarà l'Ajuntament de Massalcoreig, on es reunirà amb l'alcalde, Francesc Juste.