Sala de premsa

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà a Tarragona el programa PROFIT de millora de la qualitat en el servei a la restauració

query_builder   21 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà a Tarragona el programa PROFIT de millora de la qualitat en el servei a la restauració

El Programa per a la Restauració Orientat a la Formació Integral dels Treballadors està coordinat per la Secretaria de Comerç i Turisme, i s’orienta a la formació i reciclatge de personal en el sector de la restauració per atendre i satisfer millor les necessitats de la clientela
 
El conseller visitarà demà el Tarragonès i Baix Camp, acompanyat pel delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director dels Serveis Territorials del departament d’Innovació, Universitats, i Empresa a Tarragona, Àngel Xifre.
 
A Reus, el conseller pronunciarà la conferència “Empresa i Globalització”, a la Sala d’actes de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació.
 
El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i del director del Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, presentarà demà a Tarragona el Programa per a la Restauració Orientat a la Formació Integral dels Treballadors (PROFIT), coordinat per la Secretaria de Comerç i Turisme, i que està orientat a la formació i reciclatge de personal en el sector de la restauració per atendre i satisfer millor les necessitats de la clientela.
 
El conseller iniciarà la seva visita de demà al Tarragonès i Baix Camp al Consell Comarcal del Tarragonès (carrer de les Conques, 3). Allà el conseller, acompanyat del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Eudald Roca, i del president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Joan Aregio, presidirà a la presentació del Pla de Foment Turístic dels municipis del Baix Gaià.
 
Tot seguit, cap a les 11 hores, a la seu de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, (Rbla. Nova, 114) el conseller presentarà en roda de premsa les característiques del Programa PROFIT, el qual respon a la necessitat de millorar el nivell de coneixement del català en el sector de la restauració. 

Cap a les 12,30 h., el conseller té previst arribar a l’Ajuntament de Torredembarra on es reunirà amb el seu alcalde, Manel Jiménez, i amb els membres del consistori. Josep Huguet també visitarà a continuació l’Oficina de Turisme de la localitat.
 
A la tarda, després de dinar amb membres de l’Ajuntament i del sector empresarial de Torredembarra, el conseller es desplaçarà a Reus, on te previst visitar la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació (carrer Boule, 2) i entrevistar-se amb el seu president, Isaac Sanromà, i assistir a una reunió del seu plenari.
 
A la Sala d’Actes de la Cambra de Reus, el conseller hi pronunciarà la conferència “Empresa i Globalització”, que s’iniciarà a les 18 hores.
 

11:00|.Federació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (Rambla Nova, 114, 20n)|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, presentarà en roda de premsa el programa PROFIT de millora de la qualitat en el servei a la restauració.