Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania inaugura un nou equip de valoració del grau de discapacitat a Tarragona

query_builder   26 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania inaugura un nou equip de valoració del grau de discapacitat a Tarragona

Aquest és el segon equip d'aquestes característiques que s'obre a la demarcació en poques setmanes
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, presentarà el proper dijous 28 de febrer a Tarragona la posada en marxa d’un nou equip multiprofessional de valoració i orientació del grau de discapacitat. D’aquesta manera es reforçarà el treball de les unitats de les que ja disposa el Centre d’Atenció als Discapacitats de la demarcació i es contribuirà a disminuir la llista d’espera en aquest servei.
 
Per formar aquest equip, l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) d’Acció Social i Ciutadania ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat pública Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GIPSS). Aquest equip s’encarregarà de realitzar les valoracions a les comarques de l’Alt Camp, el Baix Penedès i el Tarragonès.
 
Els serveis de valoració i orientació duen a terme actuacions encaminades a la consecució dels beneficis assistencials i econòmics de les persones amb discapacitat, així com tasques d’orientació i atenció als discapacitats, a les seves famílies i als professionals. L’any 2007 al Camp de Tarragona es van efectuar 2.112 valoracions del grau de discapacitat. 

11:15|.Hospital Sociosanitari Francolí. C. Doctor Mallafré i Guasch, s/n. |Tarragona (El Tarragonès)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, presenta el nou equip de valoració del grau de discapacitat de Tarragona