Sala de premsa

El conseller Llena clou demà la VII jornada sobre l'oví i el cabrum

query_builder   27 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Llena clou demà la VII jornada sobre l'oví i el cabrum

La inauguració anirà a càrrec de la directora general d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i dels directors dels Serveis Territorials del DAR a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran, Joan Gòdia, i Josep Escales, respectivament, clourà demà la VII Jornada sobre el bestiar oví i cabrum. L’acte se celebrarà a partir de les 18:00 hores, al Monestir de Santa Maria de les Avellanes, a Ós de Balaguer. Un any més el DAR, en col·laboració amb la Federació d’Entitats Catalanes d’Oví i Cabrum (FECOC), organitza aquesta ja tradicional Jornada tècnica, que la directora general Rosa Cubel inaugurarà a partir de les 9:30 hores.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en arribar.
 
Es tracta d’una jornada de referència que, tant per l’actualitat i profunditat dels temes que s’hi tracten, com per la categoria del ponents, aplega en cada edició assistents d’arreu Catalunya, i de les comunitats autònomes veïnes, superant els 160 entre ramaders, veterinaris, alumnes de la Universitat de Lleida (UdL), i tècnics.
 
L’edició d’enguany abordarà, durant el matí, la comercialització de carn d’oví amb marca de qualitat; el pla de reestructuració del sector que té preparat el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), el present i el futur del sector, tenint en compte la revisió de la PAC; i a la tarda es desenvoluparà una taula rodona, en la qual s’analitzarà i debatrà la temàtica exposada al matí i d’altres que puguin sorgir.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
VII Jornada sobre el bestiar oví i cabrum
DIA:
Dijous, 28 de febrer de 2008
HORA:
09:30: Inauguració a càrrec de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel.
18:00: Cloenda a càrrec del conseller Joaquim Llena.
LLOC:
Sala Magna
Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes
Carretera C-12, quilòmetre 181
Os de Balaguer (la Noguera)
 
27 de febrer de 2008

18:00|.Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes (Carretera C-12, quilòmetre 181)|Os de Balaguer (La Noguera)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, clourà la VII jornada sobre l’oví i el cabrum, que inaugurarà la directora general d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, a les 9.30 del matí.