Sala de premsa

Tret de sortida a l'aniversari dels 150 anys dels bombers de Vic

query_builder   1 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Tret de sortida a l'aniversari dels 150 anys dels bombers de Vic

la Comissió organitzadora presentarà als periodistes els actes i la web www.bombersvic.cat
El proper dimarts 5 de febrer, la directora General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments participarà en l’acte d’inauguració dels actes commemoratius dels 150 anys d’història dels bombers a Vic. A l’acte assistirà també l’alcalde de Vic, Josep M. Vila, i l’encarregat de llegir el pregó, l’historiador Jordi Figuerola. L’acte tindrà lloc a la sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic, a partir de les 20.00 hores.
 
Abans de l’acte del pregó, la Comissió organitzadora de l’aniversari dels 150 anys farà la corresponent presentació als mitjans de tots els actes que tenen previstos durant el 2008. D’altra banda, també presentaran la pàgina web, www.bombersvic.cat, que ha de servir per vehicular totes les activitats i actes previstos per a la commemoració d’aquesta efemèride. Aquest acte tindrà lloc a les 17.00 hores, a la sala Cert de l’Ajuntament de Vic

17:00|.Ajuntament de Vic|Vic (Osona)

·        La directora General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments Olga Lanau i l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, presidiran l’acte del pregó que es celebrarà, a les 20.00 hores, a sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic.
·        L’historiador Jordi Figuerola serà l’encarregat de llegir el pregó.
·        La Comissió organitzadora dels actes farà la presentació dels actes de l’aniversari i de la pàgina web commemorativa a les 17.00 hores a la Sala Cert de l’Ajuntament.