Sala de premsa

Divendres, 16 de novembre, a les 11.30 h, al CIVICAT (Centre d'Informació Viària de Catalunya) a Via Laietana, 60

El conseller d'Interior, Miquel Buch presenta la nova campanya de conscienciació de trànsit focalitzada en el factor velocitat

query_builder   16 novembre 2018 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Interior, Miquel Buch presenta la nova campanya de conscienciació de trànsit focalitzada en el factor velocitat

El conseller d’Interior, Miquel Buch acompanyat del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Juli Gendrau i  del cap de la Comissaria general de Mobilitat de Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, presentaran el divendres, 16 de novembre, a les 11.30 hores, al CIVICAT,  la nova campanya de conscienciació  focalitzada en el factor concurrent de la velocitat com a una de principals causes de la sinistralitat.
 
L’objectiu de la campanya és el de conscienciar a la societat sobre els perills de la velocitat excessiva i apel·la als conductors i conductores a fer un canvi de mentalitat al volant. La presentació d’aquesta campanya s’ha fet coincidir amb la commemoració  del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit aquest diumenge, 18 de novembre.

11:30|El conseller Buch presenta la nova campanya de conscienciació de trànsit focalitzada en el factor velocitat. CIVICAT (Centre d'Informació Viària de Catalunya) (Via Laietana, 60)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Juli Gendrau, i del cap de la Comissaria general de Mobilitat de Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, presentaran la nova campanya de conscienciació focalitzada en el factor concurrent de la velocitat com a una de principals causes de la sinistralitat. El director general de Difusió, Jordi del Río, assistirà a la presentació.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia