Sala de premsa

El Delegat del Govern a Madrid presenta les activitats de Blanquerna programades dins el cicle

query_builder   5 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Delegat del Govern a Madrid presenta les activitats de Blanquerna programades dins el cicle

Es presentaran taules rodones amb intel·lectuals i lectures de poemes fins el mes de març

 

Dimecres 6 de febrer de 2008, a les 11:00 hores, tindrà lloc una roda de premsa per presentar les activitats programades amb motiu del Cicle Palau i Fabre. Veus d’un artista, que vol retre homenatge a la figura del poeta, narrador i dramaturg Josep Palau i Fabre. La trobada amb la premsa tindrà lloc al Centre Cultural Círculo de Lectores (O’Donnell, 10).

 

Intervindran: el Delegat del Govern a Madrid, José Cuervo; el director general del Centre Cultural Círculo de Lectores, Joan tarrida i el comissari de l’exposició Josep Palau i Fabre, l’ Alquimista, Julià Guillamón.

 

El cicle Palau i Fabre. Veus d’un artista, ha estat organitzat conjuntament per la Fundació Palau, el Centre Cultural Círculo de Lectores i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Teatro Español i del Centre Cultural Blanquerna (Alcalá, 44), de la Generalitat de Catalunya a Madrid, on tindran lloc unes taules rodones al voltant de la figura de Palau i Fabre i el mite de Don Juan.

 

11:00|.Centre Cultural Blanquerna (c. Alcalá, 44)| (Comunitat de Madrid)

El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, presentarà en roda de premsa les activitats del Centre Cultural Blanquerna programades amb motiu del cicle "Palau i Fabre. Veus d'un artista".