Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila visita la comarca de la Conca de Barberà

query_builder   7 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila visita la comarca de la Conca de Barberà

La consellera d'Acció Social i Ciutadania visitarà diversos equipaments per a gent gran i joves a l'Espluga de Francolí i Montblanc
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà aquest proper divendres diversos equipaments de la comarca de la Conca de Barberà (Tarragona). La consellera estarà acompanyada pel director de l’Agència Catalana de Joventut, Juli Fernández, el director dels Serveis Territorials, Jordi Tous, així com pel coordinador territorial de Joventut, Jean-Marc Segarra, i la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a la demarcació, Isabel Sales.

La consellera arribarà a les 10 hores al municipi de l’Espluga de Francolí. Després de visitar l’Ajuntament, la consellera Carme Capdevila es dirigirà a la Residència i Centre de Dia per a gent gran Jaume I. Allí, presidirà l’acte de lliurament de la Medalla “Llarga Vida” a la resident del centre, Maria Merlos, de 102 anys. Durant el mateix acte també s’homenatjarà a la senyora Pepeta Barbens i al senyor Ignasi Fabregat, que recentment han rebut la Medalla Centenària del Departament. L’acte està obert als mitjans de comunicació.

Posteriorment, a les 12 hores, la consellera es dirigirà a l’Alberg Jaume I, on després de visitar les instal·lacions d’aquest equipament, es reunirà amb representants d’entitats juvenils de la comarca. Abans de la reunió atendrà als mitjans de comunicació. La consellera presentarà el programa “Vacances en Família” i parlarà sobre la situació dels plans locals de joventut. 

A les 13.15 hores, la consellera d’Acció Social i Ciutadania arribarà a l’Ajuntament de Montblanc. Després de saludar a les autoritats locals, la consellera es desplaçarà a les instal·lacions del futur centre de dia de la localitat.

La consellera clourà la seva estada a la comarca a les 17 hores amb una visita a la Residència Assistida per a gent gran Llar Conca de Barberà de Montblanc.

10:35|.Residència i Centre de Dia per a gent gran Jaume I (c. Sant Vicenç de Paül, 20)|Espluga de Francolí (La Conca de Barberà)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila,  serà rebuda a l'Ajuntament de L'Espluga i posteriorment visitarà la Residència Assistida  i Centre de Dia "Jaume I" i l'Alberg "Jaume I".