Sala de premsa

El president Montilla assistirà demà a la presentació de les conclusions del Pla Estratègic del Camp de Tarragona

query_builder   7 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla assistirà demà a la presentació de les conclusions del Pla Estratègic del Camp de Tarragona

A la tarda, atendrà els mitjans de comunicació, després de presidir l'acte de presentació dels resultats del 2007 del Port de Tarragona
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà, divendres, dia 8 de febrer, la presentació de les conclusions del Pla Estratègic del Camp de Tarragona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.

L’acte se celebrarà al Paranimf de l’edifici del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona, a les 12.30 hores, i també hi assistiran els membres de la Mesa Socioeconòmica del Camp i del Consell Consultiu del Pla Estratègic; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. Hi haurà un parlament del president català durant l’acte.

El Pla Estratègic del Camp és un procés participatiu que té l‘objectiu de dissenyar per a l’any 2015 un escenari de futur ambiciós basat en la sostenibilitat, la cohesió i la creativitat del Camp de Tarragona.

És una iniciativa de la Mesa Socioeconòmica del Camp, formada per deu institucions –Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona, Cambres de Comerç de Reus, Tarragona i Valls, Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, Comissió Obrera Nacional de Catalunya, Micro, Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya, Unió General de Treballadors, Unió de Pagesos i Universitat Rovira i Virgili–, avalada per la Generalitat de Catalunya i oberta a tothom. En el procés d’elaboració del Pla hi han participat, durant més de un any, uns 120 representants de les institucions, les administracions públiques i les entitats del territori.

Abans de la presentació, el cap de l’Executiu es reunirà breument amb el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, els membres de la Mesa Socioeconòmica i del Consell Consultiu. (La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici).

Seguidament, el president es traslladarà al Port de Tarragona on, acompanyat pel president de l’autoritat portuària, Josep Anton Burgasé, i el secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, signarà el llibre d’honor (els mitjans gràfics podran prendre imatges). Després, dinarà amb el Consell d’Administració del port a porta tancada.

A les 16.30 hores, les autoritats es traslladaran al tinglado número 1 del Moll de Costa del Port on el president de l’autoritat portuària de Tarragona, Josep Anton Burgasé, presentarà els resultats de l’exercici del 2007 i el catàleg “Terminals i instal·lacions portuàries”. El president Montilla pronunciarà un parlament en el decurs de l’acte.

Un cop acabi aquest acte, el president Montilla atendrà els mitjans de comunicació.

12:30|.Rectorat URV. Carrer de l'Escorxador, s/n. Tarragona|Tarragona (Tarragonès)

Presentació de les conclusions del Pla Estratègic del Camp de Tarragona. A les 12.30 hores hi haurà un parlament del president. Abans, a les 12 hores, mantindrà una breu reunió amb rector de la URV, els membres de la Mesa Socioeconòmica i del Consell Consultiu (la trobada serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici). A la tarda, en acabar la presentació dels resultats de l'exercici del 2007 del Port de Tarragona, el president atendrà als mitjans de comunicació al Tinglado 1 del Moll de Costa (aproximadament a les 17 hores).