Sala de premsa

El conseller d'Interior, Miquel Buch, presenta la nova campanya de conscienciació de trànsit centrada en motoristes

query_builder   13 desembre 2018 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Interior, Miquel Buch, presenta la nova campanya de conscienciació de trànsit centrada en motoristes

El conseller d’Interior, Miquel Buch, el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, i el cap de la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, Andreu Gonzàlez, presentaran demà dijous 13 de desembre, a les 11.00 hores, a la sala de Premsa de la seu del departament d’Interior, la nova campanya de conscienciació de trànsit centrada en la responsabilitat compartida de motoristes i de la resta de conductors en la prevenció d’accident de trànsit.
 
L’objectiu de la campanya és prevenir i reduir els accidents en carretera relacionats amb els vehicles de dues rodes i les seves conseqüències fomentant l’actitud prudent tant del conductor de vehicle de dues rodes com de la resta de vehicles i aconseguint la seva implicació responsable i personal per a una circulació segura.

11:00|El conseller Buch presenta la nova campanya de conscienciació de trànsit centrada en motoristes. C. de la Diputació, 355|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch; el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, i el cap de la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, Andreu Gonzàlez, presentaran la nova campanya de conscienciació de trànsit centrada en la responsabilitat compartida de motoristes i de la resta de conductors en la prevenció d’accidents de trànsit.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia