Sala de premsa

El Govern de la Generalitat commemora demà el Dia Internacional de les Dones a Lleida i Solsona

query_builder   10 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern de la Generalitat commemora demà el Dia Internacional de les Dones a Lleida i Solsona

Els actes inclouran lectures d'autores catalanes
L’Institut Català de les Dones (ICD), adscrit al departament d’Acció Social i Ciutadania (DASC), organitza dimarts, dia 11 de març, a Lleida i Solsona actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones.
 
En l’acte que tindrà lloc demà pel matí a Lleida, realitzaran parlaments el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, el director dels serveis territorials del DASC, Carles Vega, i la coordinadora territorial de l’ICD, Elena Fuses. A Solsona, a les 19.00 h., intervindran el director dels serveis territorials del DASC, la coordinadora territorial de l’ICD, i l’alcalde de la població, Xavier Jounou.
 
Cadascun dels actes consisteix en un muntatge escènic, produït pel Centre Dona i Literatura, de la Universitat de Barcelona, de lectures d'autores catalanes, combinades amb la interpretació de peces musicals de compositores també catalanes.
La lectura dels textos a Lleida anirà a càrrec de Begoña Ferrer i Paquita Oto, i a Solsona, a càrrec de Ester Colell i Fina Cinca. La soprano Georgina Rabassó i la pianista Viviana Salisi, realitzaran la interpretació musical.

11:00|.Sala d'actes de la Delegació del Govern (Passeig Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El Govern de la Generalitat commemora demà el Dia Internacional de les Dones a Lleida i Solsona. 
A Solsona l'acte es realitzarà a les 19.00 h., a la Sala d'actes de l'Ajuntament (Castell, 20)