Sala de premsa

Roda de premsa de presentació del Pla Integral del Circ

query_builder   10 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa de presentació del Pla Integral del Circ

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el president de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), Jordi Juanet, presentaran el proper dimecres, 12 de març, a les 11.30 hores, el Pla Integral del Circ a Catalunya. També assistiran a l’acte el secretari de Cultura, Eduard Voltas; la directora de l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural, Berta Sureda, i el portaveu de l’APCC, Jordi Jané. El Pla Integral del Circ ha estat consensuat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l‘APCC.
 
A les 11.30 hores, Joan Manuel Tresserras i els representants de l’APCC signaran un conveni de col·laboració per portar a terme el pla. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura del conveni. A continuació, es farà una roda de premsa per presentar les actuacions previstes en el Pla del Circ.

11:30|.Sala de premsa del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Rambla Santa Mònica, 8|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el president de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya, Jordi Juanet, presentaran en roda de premsa el Pla Integral del Circ a Catalunya