Sala de premsa

Sorteig de les places de les estades per a infants i joves "L'estiu és teu!"

query_builder   12 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Sorteig de les places de les estades per a infants i joves "L'estiu és teu!"

Es donaran a conèixer el total de preinscripcions fetes al programa i es coneixerà el número de referència per iniciar les adjudicacions
El proper dijous, a les 12 h, es farà el sorteig de les 9.444 places del programa “L’estiu és teu!”, impulsat per la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania. El sistema per al sorteig, que és públic davant notari, serà l’extracció a l’atzar de boles del bombo de Loto Catalunya. El número que surti serà el de referència per a l’adjudicació de les places que enguany ofereix el programa, dirigit a joves d’entre 5 i 16 anys i que tindrà lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre en un total de 25 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.
 
El mètode del sorteig públic davant notari per a l’adjudicació de places respon a l’objectiu de preservar el criteri d’igualtat d’oportunitat entre totes les persones interessades. Durant l’acte, el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Julià Fernàndez, donaran a conèixer el número total de preinscripcions que s’han fet al programa en l’edició d’enguany. Les persones preinscrites opten a una plaça de les diferents modalitats de “L’estiu és teu!”: idiomes, combinades d’idiomes i multiesportives, multiesportives, música, esportives i informàtica.
 
La principal novetat d’enguany és l’aplicació d’una reducció d’un 10% sobre el preu de l’estada a totes els preinscrits/es que siguin fills/es d’uns família nombrosa. Aquesta mesura reforça les polítiques del Departament d’Acció Social i Ciutadania a l’hora de donar suport a aquesta tipologia de famílies.

12:00|.Sala d'actes de la Secretaria de Joventut (c. de Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, participarà en el sorteig públic de places del programa "L'estiu és teu" 2008.