Sala de premsa

Antoni Diaz inaugura el Mercat del Ram de Vic

query_builder   14 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Antoni Diaz inaugura el Mercat del Ram de Vic

El DAR, a través de PRODECA, hi participa amb un estand institucional
El director general de Planificació i Relacions Agràries del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Antoni Diaz, inaugurarà demà, a les 11:30 hores, la nova edició del Mercat del Ram de Vic, que finalitza diumenge.
 
El DAR comptarà amb un estand institucional, organitzat a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes SA (PRODECA), que ha comptat amb la col·laboració de les diferents Direccions Generals, i Serveis Territorials, així com de l’Oficina Comarcal del Departament a Osona.
 
En aquell espai, es donarà a conèixer les línies d’actuació del Departament i, concretament, els serveis de l’esmentada Oficina Comarcal, i també es farà difusió de la Denominació d’Origen del Vi Pla del Bages, de la IGP Llonganissa de Vic, i s’oferirà informació dels productes amb distintiu de qualitat DOP (Denominacions d’Origen Protegides) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida) de Catalunya, la Producció Ecològica i el Banc dels Aliments.
 
Aquest certamen oferta un ampli ventall d’activitats entre les quals destaquen les jornades tècniques ramaderes, la degustació de vedella gascona, concursos com el 26è. de canals porcines o el de guarà català -inclòs dins les activitats d’Equinàlia-, i la mostra de bestiar en viu (vaques, porcs,...).
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració del Mercat del Ram de Vic
DIA:
Dissabte, 15 de març de 2008
HORA:
11:30 hores.
LLOC:
Ajuntament
Plaça Major/Carrer de la Ciutat, 1
Vic
 
 
14 de març de 2008

11:30|.Plaça Major / Carrer de la Ciutat, 1|Vic (Osona)

El director general de Planificació i Relacions Agràries, Antoni Diaz, inaugurarà el Mercat del Ram de Vic.