Sala de premsa

El conseller Tresserras signa un conveni per a la creació de la Xarxa de Museus d'Etnologia

query_builder   17 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tresserras signa un conveni per a la creació de la Xarxa de Museus d'Etnologia

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresseras, signarà amb directors de museus etnològics d’arreu de Catalunya el proper dimecres, 19 de març, un conveni per a la creació de la Xarxa de Museus d’Etnologia, prevista en el Pla de Museus de Catalunya. L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores a la seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
La Xarxa de Museus per a la Difusió del Patrimoni Etnològic de Catalunya estarà formada pel Musèu dera Val d’Aran, el Museu Comarcal del Montsià, el Museu Etnològic de Barcelona, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, el Museu Etnològic del Montseny-La Gabella, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu de la Pesca de Palamós.
 
L’objectiu d’aquest conveni és articular una xarxa que permeti coordinar les polítiques de difusió, conservació i dinamització cultural del patrimoni etnològic que gestionen aquests museus.
 
Nota: Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura del conveni. En acabar, el conseller i els directors dels museus atendran els mitjans de comunicació.

12:00|.Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Palau Marc. Rambla Santa Mònica, 8|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresseras, signarà amb directors de museus etnològics d’arreu de Catalunya  un conveni per a la creació de la Xarxa de Museus d’Etnologia