Sala de premsa

Ampliació. El conseller Llena visita el Parc Agrari de Sabadell

query_builder   25 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Ampliació. El conseller Llena visita el Parc Agrari de Sabadell

És la primera visita que el responsable del DAR fa en aquest espai
 
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà demà, per primera vegada, les instal·lacions del Parc Agrari de Sabadell. Prèviament, el responsable del DAR mantindrà una trobada amb l’alcalde d’aquesta localitat, Manuel Bustos, i el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Ricard Estrada.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Sabadell a les 11:45 hores aproximadament.
 
Els mitjans interessats en visitar el Parc Agrari de Sabadell podran traslladar-s’hi amb un minibús des de l’Ajuntament. Per viatjar en minibús cal confirmar al 93.745.31.18.
 
El conseller Llena i l’alcalde de Sabadell signaran un conveni de col·laboració entre la Fundació Miquel Agustí, (COMVAC) i el DAR per impulsar les actuacions de conservació, millora i promoció de varietats agrícoles tradicionals catalanes.
 
D’altra banda, en el decurs de la recepció a l’Ajuntament, el responsable del DAR mantindrà una trobada amb Isidro Cortina, pastor jubilat que ha escrit les seves memòries.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita al Parc Agrari de Sabadell
DIA:
Dimecres, 26 de març de 2008
HORA:
11:00 hores. Arribada a l’Ajuntament
11:45 hores. Atenció als mitjans de comunicació
12:40 hores. Visita al Parc Agrari
LLOC:
Ajuntament de Sabadell
Plaça Sant Roc, 1
Sabadell
 
 
25 de març de 2008
 
 
 

11:00|.Ajuntament de Sabadell (pl. Sant Roc, 1) |Sabadell (El Vallès Occidental)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà, per primera vegada, les instal·lacions del Parc Agrari de Sabadell. Prèviament, el responsable del DAR mantindrà una trobada amb l’alcalde d’aquesta localitat, Manuel Bustos, i el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Ricard Estrada.