Sala de premsa

El director territorial d'Educació visita les obres de reforma de l'antic convent del Carme de Valls

query_builder   3 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director territorial d'Educació visita les obres de reforma de l'antic convent del Carme de Valls

L'arquitecte explicarà l'estat actual de la rehabilitació de la seu de l'Escola Enxaneta als membres de la comunitat educativa i l'Ajuntament
El director territorial d’Educació de la Generalitat, Vicent Villena, visitarà demà dimarts, 4 de març, les obres de rehabilitació de l’antic convent del Carme de Valls per adequar-lo com a seu del CEIP Escola Enxaneta (actualment, de manera provisional, els alumnes estudien a l’antic Institut Narcís Oller, a la plaça del Quarter).
 
En la visita també hi participaran l’alcaldessa de Valls, Dolors Batalla, la primera tinent d’alcalde, Núria Segú, representants dels diferents grups municipals, el president de l’Institut d’Estudis Vallencs, Francesc Xavier Salat, i membres de la comunitat educativa del centre. Els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges durant el recorregut guiat, que començarà a les 17.30 hores. En acabar, hi haurà un contacte informatiu.
 
Atenció: l’entrada de la visita es farà per la porta de ferro lateral (a la dreta de l’entrada principal).

17:30|.Antic convent del Carme (plaça del Carme, 5) (entrada es farà per la porta de ferro lateral). Valls |Valls (Alt Camp)

Visita d’obres a l’antic convent del Carme de Valls