Sala de premsa

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugura la 5ª. Fira de l'Oli i l'Espàrrec de Godall

query_builder   7 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugura la 5ª. Fira de l'Oli i l'Espàrrec de Godall

L'Agrícola Catalana i Secció de Crèdit Godall SCCL ha programat els dies 8 i 9 de març una nova edició de la fira.
El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugurarà el proper dissabte 8 de març a les 10.30h la 5ª Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall, que organitza l’Agrícola Catalana i Secció de Crèdit Godall SCCL, amb el patrocini de l’Ajuntament del muncipi, els dies 8 i 9 de març.
 
Salvadó serà rebut per l’alcalde de Godall, Francesc J. Miró, a les 10.00h a l’Ajuntament, on farà la signatura del Llibre d’Honor. Seguidament, la comitiva d’autoritats es traslladarà fins al recinte de la fira, on serà rebuda pel president de la Cooperativa, Hipólito Meiriño, i la resta de membres del Consell Rector.
L’acte d’inauguració d’aquesta cinquena edició de la fira comptarà amb els parlaments de les autoritats, l’actuació de l’Agrupació Musical de Godall i un esmorzar popular.
 
La Fira de l’Oli i l’Espàrrec va néixer amb l’objectiu de promocionar el poble i donar a conèixer l’oli nou produït per la pròpia cooperativa. En aquest sentit, alguns dels estands de la fira són d’exposició i venda d’aquest producte i també d’altres del territori.
 

10:30|.Carrer del Calvari|Godall (El Montsià)

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugurarà la 5a. Fira de l'Oli i l'Espàrrec de Godall. Estarà acompanyat del president de la cooperativa Agrícola Catalana i Secció de Crèdit, Godall SCCL, Hipólito Meiriño, i l'alcalde de Godall, Francesc J. Miró.