Sala de premsa

El SCT divulga el seu material viari a Tarragona

query_builder   31 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El SCT divulga el seu material viari a Tarragona

Avui dimarts a l'auditori del Col.legi d'Advocats i Farmacèutics de Tarragona
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, presentarà avui dimarts, 1 d’abril, a les 18.00 hores a l’auditori del Col·legi d’Advocats i Farmacèutics de Tarragona, els diferents materials didàctics destinats a monitors d’educació per a la mobilitat segura (mossos d’esquadra i policies locals) i altres col·lectius vinculats amb la docència com mestres, monitors de lleure o les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA).
 
Presidirà l’acte el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i també hi assistiran la directora dels Serveis Territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Tarragona, Hortènsia Grau, i el cap del SCT a la mateixa demarcació, Eusebi del Olmo.

18:00|.Auditori del Col·legi d'Advocats i Farmacèutics (c. Enric d'Ossó, 1)|Tarragona (El Tarragonès)

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, presentarà els diferents materials didàctics destinats a monitors d’educació per a la mobilitat segura (mossos d’esquadra i policies locals) i altres col·lectius vinculats amb la docència com mestres, monitors de lleure o les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). Presidirà l’acte el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.