Sala de premsa

Presentació de l'Escola de Consum a Tarragona

query_builder   31 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'Escola de Consum a Tarragona

L'Agència Catalana del Consum ofereix tallers d'educació en consum pels escolars de la comarca fins el 30 d'abril
Dimarts, dia 1 d’abril, el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentarà les activitats que realitza l’Escola de Consum de Catalunya (ECC) a Tarragona fins el 30 d’abril. L’ECC arriba a la comarca amb la col·laboració dels Servei Territorial d’Educació a Tarragona, amb l’objectiu de formar els joves escolars en matèria de consum.  
 
L’acte de presentació tindrà lloc a les 10 del matíal Complex Educatiu de Tarragona, antiga Universitat Laboral. El director de l’ACC estarà acompanyat pel director d’aquest centre, Rafael Pérez.
 
Després de la roda de premsa, els mitjans podran fer imatges dels tallers de consum que es realitzen en el mateix emplaçament.

10:00|.Complex Educatiu de Tarragona. Residència d'Estudiants Mercè Rodoreda (Autovia de Salou, s/n)|Tarragona (El Tarragonès)

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentarà les activitats que realitza l’Escola de Consum de Catalunya (ECC) a Tarragona. Després de la roda de premsa, els mitjans podran fer imatges dels tallers per escolars que es realitzen al mateix centre.