Sala de premsa

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà demà el congrés La resposta penal a la violència, a la Universitat de Lleida

query_builder   9 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà demà el congrés La resposta penal a la violència, a la Universitat de Lleida

També comptarà amb la intervenció del rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà demà dijous, 10 d’abril, a les 11.00 h, el congrés La resposta penal a la violència: prevenció i gestió del risc, en un acte en què també intervindrà el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas. En l’acte d’inauguració, també hi participaran  el degà de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat, Pere Enciso, i el catedràtic de dret penal, director del Departament de Dret Públic de la UdL i organitzador de Congrés, Josep Maria Tamarit.
El congrés, que se celebrarà els propers dies 10 i 11 d’abril, ha estat organitzat pel Grup de Recerca Consolidat Sistema de Justícia Penal del Departament de Dret Públic de la Universitat de Lleida. Aquesta trobada té com a objectiu crear un espai de reflexió sobre la violència de gènere i la que es produeix contra altres col·lectius vulnerables, com ara els menors.

11:00|.Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. Campus Cappont (Av. Jaume II, 67)|Lleida (El Segrià)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà demà el congrés La resposta penal a la violència, a la Universitat de Lleida.