Sala de premsa

El president de la Generalitat, José Montilla, presideix el Ple de l'Observatori Català de la Justícia

query_builder   10 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat, José Montilla, presideix el Ple de l'Observatori Català de la Justícia

És la primera reunió del Ple en aquesta legislatura
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà demà divendres 11 d’abril, a les 11:00 h, el Ple de l’Observatori Català de la Justícia, en un acte, en el que s’aprovarà l’acta de la darrera sessió del Consell de Justícia de Catalunya. Aquesta serà la primera vegada que l’Observatori es reuneix en Ple, en aquesta legislatura. 
A continuació, la consellera de Justícia i vicepresidenta de l’Observatori, farà públic l’informe sobre l’acció de Govern en matèria d’Administració de justícia a Catalunya. Tot seguit es presentaran i aprovaran les propostes per a l’any 2008 del grup de treball de l’Observatori sobre els següents temes: els ciutadans i la justícia i, el personal al servei de l’Administració de Justícia. Finalment, es presentarà el projecte del Llibre Blanc de la Mediació.
 
A l’acte hi assistirà la presidenta del TSJC, Maria Eugènia Alegret i la fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte, entre d’altres autoritats judicials.
L’Observatori Català de la Justícia, anteriorment anomenat Consell de Justícia de Catalunya, és un òrgan col·legiat, creat pel Govern de la Generalitat de Catalunya i adscrit al Departament de Justícia. Està configurat com a fòrum d’anàlisi, reflexió, debat, participació i proposta d’actuació en matèries relacionades amb l’Administració de justícia a Catalunya, amb la finalitat de promoure la comunicació i l’intercanvi entre els operadors i les institucions implicades en aquesta matèria.
 
Els mitjans gràfics que vulguin podran prendre imatges a l’inici de la reunió del Ple.

11:00|.Palau de Pedralbes. Av. Diagonal 686|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, presideix el Ple de l’Observatori Català de la Justícia