Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura la Residència per a persones amb discapacitat intel·lectual 'La Caseta' a Sant Fruitós de Bages

query_builder   11 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura la Residència per a persones amb discapacitat intel·lectual 'La Caseta' a Sant Fruitós de Bages

El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha subvencionat amb 695.774 euros la construcció de l'equipament
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dissabte la Llar Residència per a persones amb discapacitat intel·lectual ‘La Caseta’ a Sant Fruitós de Bages (Bages). L’acte tindrà lloc a les 12:15 i acompanyaran la consellera l’alcalde del municipi, Josep Rafat; i el president d’AMPANS, Jaume Espinal.
 
El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha subvencionat amb 695.774 euros la construcció d’aquest equipament, propietat d’AMPANS, que ha costat 1.391.548 euros. ‘La Caseta’ donarà acolliment residencial a infants amb discapacitat fins els 18 anys, oferint una llar amb tots els suports necessaris pel seu desenvolupament personal i social.

12:15|.Residència La Caseta (av. Pirineus, 6)|Sant Fruitós de Bages (El Bages)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà la Residència per a persones amb discapacitat intel·lectual La Caseta.