Sala de premsa

El Palau de la Generalitat acull les jornades de presentació de les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   11 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Palau de la Generalitat acull les jornades de presentació de les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

Intervindran els coordinadors dels quatre grups d'experts que van formar part de la fase consultiva i la majoria dels agents signants de la mesa de negociació
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, inaugurarà aquest dilluns 14 d'abril les jornades de presentació de les bases del Pacte Nacional per a la Immigració. Al llarg del matí els coordinadors dels quatre grups d'experts de la fase consultiva (Josep Oliver, Eduardo Rojo, Jordi Sànchez i Ricard Zapata-Barrero) presentaran els eixos de treball del document i les propostes en cadascuna de les àrees analitzades: gestió dels fluxos migratoris, accés al mercat de treball, adaptació dels serveis públics i integració en una cultura pública comuna.
 
Les sessions continuaran l'endemà al matí amb les intervencions de la majoria dels agents signants de la futura mesa de negociació. Donaran a conèixer les seves aportacions, com a membres del Consell Assessor de la Immigració, els agents econòmics i socials, les entitats referents de suport i de persones immigrades, i les dues entitats municipalistes. Amb aquestes jornades es donarà el tret de sortida oficial a la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració que s'allargarà fins al mes de juny.

09:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, inaugurarà les jornades de presentació de les bases del Pacte Nacional per a la Immigració.