Sala de premsa

Tarragona acollirà del 21 al 25 d'abril la IV Trobada de Comunitats Catalanes d'Arreu del món

query_builder   14 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Tarragona acollirà del 21 al 25 d'abril la IV Trobada de Comunitats Catalanes d'Arreu del món

Roda de premsa de presentació de la Trobada
 
El director de Relacions Internacionals, Àngel Cortadelles i el Delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, presentaran a en roda de premsa la “4a Trobada de Comunitats Catalanes d’Arreu del món” que se celebrarà a Tarragona del 21 al 25 d’abril de 2008.
 
La Trobada aplegarà a la ciutat de Tarragona  més de 250 participants en representació de les 117 comunitats catalanes oficialment reconegudes als cinc continents. Les comunitats catalanes són entitats de caràcter privat, constituïdes d’acord amb uns estatuts i règim de funcionament propis, fundades per ciutadans i ciutadanes de Catalunya que han emigrat per diversos motius arreu del món.
 
La Trobada de Comunitats Catalanes, està regulada a la Llei 18/1996 de relacions amb les Comunitats Catalanes de l’Exterior és un marc per al debat i la cerca de mesures relacionades amb les catalanes i catalans de l’exterior, així com una possibilitat de retrobament de molts catalans que fa molts anys que no visiten Catalunya. Se celebra cada quatre anys i les anteriors s’han celebrat a Barcelona, en dues edicions, i a Girona.

16:15|.Delegació del Govern a Tarragona (Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director general de Relacions Internacionals, Àngel Cortadelles, presentaran en roda de premsa la “4a Trobada de Comunitats Catalanes d’Arreu del món” que se celebrarà a Tarragona del 21 al 25 d’abril de 2008.