Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta la Llei de violència masclista a més de 40 associacions de dones de Terres de l'Ebre

query_builder   17 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presenta la Llei de violència masclista a més de 40 associacions de dones de Terres de l'Ebre

La llei ha estat aprovada per unanimitat al Parlament aquest dimecres
La Consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, serà el proper divendres 18 d’abril a Tortosa en visita oficial, acompanyada del delegat del govern, Lluís Salvador, i del director de serveis territorials del Departament, Adam Tomàs.
 
Al matí, la Consellera farà la presentació de la jornada sobre la Llei de Serveis Socials organitzada per l’Associació Catalana de Municipis, ACM. A l’acte,  també hi assistirà l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel. A continuació es traslladarà a l’Ajuntament, on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde i altres membres del consistori.
 
Posteriorment, Carme Capdevila visitarà dos centres residencials de menors tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància.
 
Al migdia, la Consellera es reunirà amb les representants de més de 40 associacions de dones de les Terres de l’Ebre per presentar la Llei de violència masclista que ha estat aprovada per unanimitat al Parlament aquest dimecres 16 d’abril. En acabar, a les 16.00h, la Consellera Capdevila atendrà els mitjans de comunicació.

16:00|.Carrer Comerç, 41|Tortosa (El Baix Ebre)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà la Llei de violència masclista les representants d'associacions de dones de Terres de l'Ebre. Estarà acompanyada del delegat del Govern, Lluís Salvadó.