Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta a Girona les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   18 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presenta a Girona les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

El document incorpora 50 propostes d'actuació per a garantir una bona convivència i la cohesió social entre tota la ciutadania
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada pel delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy i, el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presentarà aquest dissabte 19 d'abril a Girona el Document de bases per al Pacte Nacional per a la Immigració. És el fruit de la primera fase consultiva en la que diversos experts en la gestió del fet migratori han posat damunt la taula els principals reptes que té Catalunya per tal de garantir una bona convivència i la cohesió social. El document incorpora 50 propostes d’actuació “per viure junts i juntes”.
 
El document està pensat per a ser debatut i ampliat durant els mesos que duri el procés de participació que va començar els dies 14 i 15 d'abril amb unes jornades al Palau de la Generalitat. A la demarcació de Girona, la fase participativa es celebrarà en dues sessions a les poblacions de Blanes (9 de maig i 4 de juny), Olot (13 de maig i 3 de juny) i, Figueres (13 de maig i 3 de juny). Aquest procés compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.  
 
En l’acte de presentació del document de bases del Pacte Nacional per la Immigració també intervindran el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada i, l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans. 

11:30|.Centre Cultural La Mercè (Pujada de la Mercè, 12)|Girona (El Gironès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el Document de bases del Pacte Nacional per a la Immigració. La consellera estarà acompanyada pel delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy ; el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada.