Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d'Educació, Ernest Maragall, inauguren la VIII Fira Internacional d'Empreses Simulades

query_builder   1 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d'Educació, Ernest Maragall, inauguren la VIII Fira Internacional d'Empreses Simulades

A les 12:00 hores al Pavelló 2, nivell 1, sala D del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona (accés per l'avinguda Rius i Taulet)
Demà DIMECRES 2 D’ABRIL la consellera de Treball, Mar Serna i el conselller d’Educació, Ernest Maragall, inauguraran a les 12:00 hores la VIII Fira Internacional d’Empreses Simulades, que s’emmarca en el Saló Expodidàctica que se celebra aquesta setmana a Fira de Barcelona. L’acte tindrà lloc al Pavelló 2, nivell 1, sala D del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona (accés per l’avinguda Rius i Taulet) i serà obert als mitjans de comunicació.
 
A l’acte d’inauguració prendran part, a banda dels dos consellers, el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, i el president de la Fundació Inform, impulsora de la fira, Juan Pedro Pérez. Després de la inauguració, a les 12:30 hores, els consellers Serna i Maragall faran un recorregut per la VIII Fira Internacional d’Empreses Simulades.
 
En aquesta fira participen al voltant de 80 empreses simulades. Les empreses simulades són un recurs pedagògic que empren els centres de Formació Professional per ensenyar de manera pràctica als seus alumnes què són i com funcionen els diversos departaments d’una empresa.
 
Dimarts 1 d’abril de 2008

12:00|.Fira de Barcelona - Recinte de Montjuïc Pavelló 2, nivell 1, sala D (Avinguda Rius i Taulet, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d’Educació, Ernest Maragall, inauguraran la VIII Fira Internacional d’Empreses Simulades.