Sala de premsa

El conseller Joan Saura presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres

query_builder   23 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Joan Saura presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres

Dijous, 24 d'abril, a les 11:30h, a l'Auditori
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà demà dijous, 24 d’abril, l’acte institucional d’entrega de distincions i condecoracions del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra. En el transcurs de l’acte, que tindrà lloc a l'Auditori, s’entregaran un total de 86 condecoracions.
 
A les 11:30h, el conseller Saura passarà revista a la formació de diverses unitats de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra a l’entrada principal de l'Auditori. A les 12:00h el consellerpresidirà l’acte institucional de lliurament de condecoracions del cos, que finalitzarà amb un discurs de cloenda.
 
El conseller també lliurarà el premi literari Crims de Tinta al guanyador de la primera edició, el Mosso d'Esquadra, Marc Pastor, per la seva novel·la "La mala dona", que narra uns assassinats de criatures comesos a Barcelona el 1912.
 
És el primer acte dels previstos per commemorar aquest any el 25è aniversari de la creació del cos dels Mossos d'Esquadra.
 
En l’acte també hi participaran la consellera de Justícia, Montserrat Tura, la presidenta del TSJC, Maria Eugènia Alegret, la fiscal en cap del TSJC, Teresa Compte, el secretari general del Departament d’Interior, Joan Boada, el secretari de Seguretat, Joan Delort, la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, el director general de la Policia, Rafael Olmos, la directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau, la directora general del Joc i Espectacles, Mercè Claramunt, el director de l'ISPC, Carlos González, el director de Serveis, Lluís Torrens, i el subdirector Operatiu de la Policia, Josep Milan.
 
En acabar, hi haurà un refrigeri al vestíbul de l'Auditori.
 
Els mitjans que vulguin prendre imatges hauran d’estar a les 11:15 h. Es prega puntualitat. L’accés serà per la porta principal de l'Auditori.
  
  

11:30|.Auditori (c. Lepant, 150)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà l’acte de celebració del Dia de les Esquadres. També hi assistiran la consellera de Justícia, Montserrat Tura; la presidenta del TSJC, Maria Eugènia Alegret, i la fiscal en cap del TSJC, Teresa Compte, i el secretari general del Departament d'Interior, Joan Boada, entre altres alts càrrecs del Departament. A les 11:30h, el conseller Saura passarà revista a la formació de diverses unitats de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra a l’entrada principal de l'Auditori. A les 12:00h el conseller presidirà l’acte institucional de lliurament de condecoracions del cos, que finalitzarà amb un discurs de cloenda. Els mitjans que vulguin prendre imatges hauran d’estar a les 11:15h.