Sala de premsa

El Govern presenta a la Seu d'Urgell les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   24 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta a la Seu d'Urgell les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

D'abril a juny es durà a terme la fase participativa al territori amb sessions a Sort, Puigcerdà i Vielha
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel subdirector general de Participació Ciutadana, Jordi Pacheco; i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; presentarà aquest divendres 25 d'abril a la sala d'actes de l'Ajuntament el document de bases del Pacte Nacional per a la Immigració. Es tracta del resultat del treball de diversos grups d'experts que han plantejat els principals reptes que té Catalunya per garantir una bona convivència i una major cohesió social. El document incorpora 50 propostes d'actuació “per viure junts i juntes”.
 
L'objectiu d'aquesta presentació és posar a l'abast de tots els actors implicats i de les persones interessades el document de bases per tal de debatre i ampliar el seu contingut durant el procés de participació que s'allargarà fins al mes de juny. A l'Alt Pirineu i Aran s'estableixen dos grups de treball per a professionals de l’administració i per a responsables d'entitats el 13 de maig i el 3 de juny, en sessions de matí a Sort i de tarda a Puigcerdà. De forma paral·lela i per primera vegada, una mostra de 15 ciutadans i ciutadanes tindrà l’oportunitat de fer arribar les seves aportacions en dues sessions a Vielha, el 9 de maig i el 4 de juny. Aquesta fase participativa compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.
 
Nota: les autoritats atendran els mitjans a les 16.30 hores a l'Ajuntament, abans de l'inici de l'acte previst a les 17 hores.

16:30|.Ajuntament. Sala d'actes (Plaça dels Oms, 1)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presentarà a la Seu d'Urgell les bases del Pacte Nacional per a la Immigració, acompanyat pel subdirector general de Participació Ciutadana, Jordi Pacheco, i l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla.