Sala de premsa

Llena presideix la presentació d'un estudi sobre els secans de Catalunya

query_builder   24 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Llena presideix la presentació d'un estudi sobre els secans de Catalunya

El treball inclou un pla d'actuació a Torà i el seu entorn
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà demà, a partir de les 12:00 hores, l’acte de presentació de l’”Estudi de valoració dels paisatges de l’interior eixut de Catalunya: Pla d’actuació a Torà i l’entorn”, que es durà a terme a l’ermita de Torre de Vallferosa, a Torà.
 
La Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de Caixa Catalunya va signar l’any 2005 un conveni amb l’ajuntament de Torà per a la realització d’un pla de gestió del municipi. Amb el temps, l’objecte d’aquesta col·laboració s’ha estès en el territori fins a l’elaboració d'un estudi molt més ampli sobre el futur dels secans de Catalunya. L’esmentada Fundació va encarregar la seva realització a l’Estudi Ramon Folch.
 
L’acte de presentació ha servit, doncs, per presentar les conclusions i per posar sobre la taula el futur dels secans a Catalunya, tot oferint la feina de base feta per la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya i les propostes recollides en els documents, per tal d’obrir un debat i fomentar un pla pels secans de Catalunya. L’àrea de context de l’estudi abasta una superfície de més de 5.000 quilòmetres quadrats, de les comarques del Segrià, Pla d’Urgell, Urgell, Segarra, Garrigues, la Conca de Barberà, l’extrem septentrional de l’Anoia, i la meitat meridional de la Noguera.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en arribar a l’ermita.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de l’”Estudi de valoració dels paisatges de l’interior eixut de Catalunya: Pla d’actuació a Torà i l’entorn”
DIA:
Divendres, 25 d’abril de 2008
HORA:
12:00 hores.
LLOC:
Ermita de Torre de Vallferosa
Carretera de Barcelona a Andorra
Punt de trobada: Hostal Jaumet
Torà
 
 
24 d’abril de 2008

12:00|.Ermita de Torre de Vallferosa (Ctra. de Barcelona a Andorra)|Torà (La Segarra)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la presentació de l’”Estudi de valoració dels paisatges de l’interior eixut de Catalunya: Pla d’actuació a Torà i l’entorn”.