Sala de premsa

Barcelona serà la seu del Fòrum Permanent de Formació del Poder Judicial en matèria d'Igualtat

query_builder   25 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Barcelona serà la seu del Fòrum Permanent de Formació del Poder Judicial en matèria d'Igualtat

El Departament de Justícia, el Consejo General del Poder Judicial i la Universitat de Barcelona signen un conveni per a la realització conjunta d'activitats a l'Escola Judicial i el CEJFE
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, el vicepresident del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ), Fernando Salinas, la presidenta de l’Observatori contra la Violència Domèstica i de gènere del CGPJ, Montserrat Comas, i el rector en funcions de la Universitat de Barcelona, Josep Samitier, signaran dilluns, 28 d’abril, a les 16:30 hores, el conveni per a la creació d’un Fòrum Permanent de Formació en Matèria d’Igualtat a Barcelona. L’acord permetrà constituir la seu d’aquest fòrum a l’Escola Judicial i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), on rebran formació en matèria d’igualtat i de gènere els alumnes i membres de la carrera judicial de tot l’Estat.
 
La signatura del conveni tindrà lloc a la sala d’actes del Departament de Justícia. En acabar hi haurà atenció als mitjans de comunicació.

16:30|.Departament de Justícia (c. Pau Claris, 81)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, el vicepresident del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ), Fernando Salinas, la presidenta de l’Observatori contra la Violència Domèstica i de gènere del CGPJ, Montserrat Comas, i el rector en funcions de la Universitat de Barcelona, Josep Samitier, signaran el conveni per a la creació d’un Fòrum Permanent de Formació en Matèria d’Igualtat a Barcelona.