Sala de premsa

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, assisteix a la inauguració de les Jornades sobre Dret d'aigües, protecció i conservació del medi ambient.

query_builder   2 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, assisteix a la inauguració de les Jornades sobre Dret d'aigües, protecció i conservació del medi ambient.

La Comunitat de Regants ¿ Sindicat Agrícola de l'Ebre i la URV a les Terres de l'Ebre han programat aquestes jornades el 3 i 4 d'abril.
L’acte d'inauguració tindrà lloc a les 09.30h a la Sala del Polvorí del Parador Castell de la Suda i comptarà amb els parlaments, a més del delegat del Govern, del president del Sindicat, José Pedro Castells, del president de la Comunitat, Lluís Pegueroles, del director del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Azael Fabregat, i de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.
Seguidament, el professor de Dret Civil de la URV, Sergio Nasarre, serà l’encarregat de fer la conferència inaugural sobre “La responsabilitat mediambiental a la Llei 26/2007, de 23 d’octubre”
 
Durant aquests dos dies, les jornades comptaran amb la participació d’experts biòlegs, enginyers agrònoms i professors de dret, entre d’altres professionals del medi ambient.
 

09:30|.Parador Nacional (Castell de la Suda, s/n)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, assistirà a la inauguració de les Jornades sobre Dret d'aigües, protecció i conservació del medi ambient a les Terres de l'Ebre.