Sala de premsa

Dotze dones immigrades reben el diploma del curs d'Auxiliar de geriatria que s'ha celebrat a Torredembarra

query_builder   30 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Dotze dones immigrades reben el diploma del curs d'Auxiliar de geriatria que s'ha celebrat a Torredembarra

El curs consta de 200 hores teòriques i 100 de pràctiques
El director dels Serveis territorials del Departament d’Acció Social a Tarragona, Jordi Tous, presidirà aquesta tarda, a l’Ajuntament de Torredembarra, l’acte de lliurament de diplomes del curs d’Auxiliar de geriatria adreçat a dones immigrades. A l’acte hi assistirà la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Torredembarra, Laura Pradera, i el  director de la Fundació Pere Badia, Carles Mirecle.
 
Els curs s’ha celebrat en la residència de gent gran de la Fundació Pere Badia, i constava de 200 hores teòriques i 100 de pràctiques. Les dotze dones immigrants que han superat el curs d’Auxiliar de geriatria procedeixen del Marroc, Colòmbia i Uruguai.
 
El curs forma part d’un projecte d’inserció laboral per preparar personal amb coneixements generals de prevenció i tractament dels trastorns físics, psíquics i socials més habituals de la gent gran. El curs, amb un cost de 18.000 €, ha estat finançat en un 50% per l’Ajuntament de Torredembarra i l’altre 50% per la Secretaria per a la Immigració del departament d’Acció Social i Ciutadania.
 
30 d’abril de 2008

19:00|.Sala de plens de l'Ajuntament (plaça del Castell, 8). Torredembarra (Tarragonès)|Torredembarra (Tarragonès)

Lliurament de diplomes del curs d’Auxiliar de Geriatria a dones immigrades