Sala de premsa

L'Institut Català de les Dones organitza una Jornada sobre polítiques de dones i món local

query_builder   8 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Institut Català de les Dones organitza una Jornada sobre polítiques de dones i món local

L'objectiu és millorar la coordinació i l'efectivitat de les actuacions de les diferents administracions catalanes pel que fa a polítiques de dones
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, inaugura demà la Jornada de treball sobre polítiques de dones i món local que ha organitzat l’ICD, adreçada a regidories de polítiques de dones i al personal dels ens locals amb responsabilitats polítiques i tècniques sobre aquest tema. 
L’objectiu d’aquesta reunió, en la qual participaran un total de 125 persones, és millorar la coordinació i l’efectivitat de les actuacions de les diferents administracions catalanes en polítiques de dones. La jornada vol generar circuits d'informació i relació mútua, i propiciar l’intercanvi sobre estratègies i metodologies, així com el treball en xarxa.
Aquesta jornada de treball compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).
 

10:00|.Hotel H10 Marina Barcelona (av. Bogatell, 64-68)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera Carme Capdevila, acompanyada per la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, inaugurarà la Jornada "Polítiques de Dones i Món Local" adreçada a regidories de polítiques de dones i al personal dels ens locals amb responsabilitats polítiques i tècniques sobre aquest tema. També hi assistirà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.