Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix la presentació de la campanya "Tinc un amic!"

query_builder   8 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presideix la presentació de la campanya "Tinc un amic!"

Es tracta d'una campanya de sensibilització promoguda per La Tutela, Fundació privada catalana tutelar de discapacitats psíquics
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dimecres 9 d’abril l’acte de presentació de la campanya de sensibilització en favor de les persones amb discapacitat psíquica “Tinc un amic!”. Es tracta d’una campanya organitzada per La Tutela, Fundació privada catalana tutelar de discapacitats psíquics, amb l’objectiu de promoure la total integració de les persones amb discapacitat en la seva comunitat.
 
En l’acte també intervindrà el president de La Tutela, Xavier Puigdollers, així com el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Ricard Gomà i la presidenta de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Montserrat Ballarín.
 
La Tutela és una entitat d’iniciativa social i sense afany de lucre, fundada el 1985 amb la finalitat de vetllar per la protecció dels drets de les persones amb discapacitat psíquica i la millora de la seva qualitat de vida. L’entitat té més de 450 tutelats residents a diferents punts del territori català i compta amb seus a les quatre demarcacions.

18:00|.Seu del Col·legi de Notaris de Catalunya (c. Notariat, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la presentació de la campanya de sensibilització en favor de les persones amb discapacitat psíquica “Tinc un amic!”.