Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presenta les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   8 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presenta les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

El document és fruit d'una primera fase consultiva amb experts i inclou 50 propostes d'actuació per a fomentar la convivència i la cohesió social
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presentaran aquest dimecres 9 d'abril al migdia el document de bases del Pacte Nacional per a la Immigració. És el fruit de la primera fase consultiva en la que diversos experts en la gestió del fet migratori han posat damunt la taula els principals reptes que té Catalunya per tal de garantir una bona convivència i la cohesió social.
 
El document està pensat per a ser debatut i ampliat durant els mesos que duri el procés de participació que començarà el 14 i 15 d'abril amb les jornades de presentació de les bases que tindran lloc al Palau de la Generalitat. Unes bases que incorporen com a principal novetat 50 propostes d'actuació “per viure junts i juntes”.

12:00|.Departament d'Acció Social i Ciutadania (pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presentaran el document de bases del Pacte Nacional per a la Immigració.