Sala de premsa

El conseller Tresserras i el delegat del Govern a Madrid inauguraran l'exposició fotogràfica "Humberto Rivas. Huellas"

query_builder   9 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tresserras i el delegat del Govern a Madrid inauguraran l'exposició fotogràfica "Humberto Rivas. Huellas"

Aquesta mostra recorda els supervivents de la Guerra Civil espanyola i es podrà visitar al Centre Cultural Blanquerna fins el 28 de juny.
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras, i el delegat del Govern català a Madrid, José Cuervo, inauguraran dilluns vinent, 12 de maig, a les 19.30 hores, l’exposició Humberto Rivas. Huellas, que es podrà veure al Centre Cultural Blanquerna (c/ Alcalá, 44) fins el 28 de juny. A la inauguració també assistiran la directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera, i la comissària de l’exposició, Mariona Fernández.
 
Aquesta mostra recull el darrer treball del fotògraf argentí Humberto Rivas: fotografies de paratges en ruïnes i rostres dels supervivents de la Guerra Civil espanyola. Belchite, Corbera d’Ebre, Figueres o Lleida són alguns dels escenaris presents.
 
Humberto Rivas. Huellas és una mostra itinerant produïda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, amb l’objectiu apropar l’art contemporani als ciutadans. Des de novembre de 2006 fins ara, l’exposició ha visitat els vuit municipis següents: Lleida, Mollet del Vallès, Cardedeu, Santa Coloma de Gramenet, Castellbisbal, Cervera, Girona i Sant Boi de Llobregat.
 
Humberto Rivas. Huellas es pot visitar en horari del Centre Cultural Blanquerna (www.ccblanquerna.cat). De dilluns a divendres: de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h. Dissabtes: de 10 a 14 hores.
 
Amb motiu d’aquesta mostra tindran lloc dos actes:
 
Dimarts, 27 de maig -a les 19:30 h-
Taula rodona “El temps i la història en l'obra d'Humberto Rivas”, a càrrec de Nelly Schnaith, filòsofa i escriptora, i de Miguel Fernández Cid, director del Centre Galleg d'Art Contemporani a Santiago de Compostela. Moderadora: Mariona Fernández, comissària d'exposicions.
 
Dijous, 19 de juny -a les 19:30 h-
Conferència “Aquella Guerra Civil segons Humberto Rivas”, per Lluís Permanyer, escriptor i periodista.
 

19:30|.Centre Cultural Blanquerna (c. Alcalá, 44)| (Comunitat de Madrid)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras,  i el delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, inauguraran l'exposició fotogràfica "Humberto Rivas. Huellas".