Sala de premsa

El DAR, l’AREFLH i Catalonia Qualitat presenten demà Interpera, I Congrés Mundial de la Pera

query_builder   13 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El DAR, l’AREFLH i Catalonia Qualitat presenten demà Interpera, I Congrés Mundial de la Pera

El certamen se celebrarà a Alpicat, els propers dies 22 i 23 de maig
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) a Lleida, Joan Gòdia, el president de l’Associació de Regions Europees Productores de Fruites i Hortalisses (AREFLH), Joaquín Maestre, i el director gerent de Catalonia Qualitat, Manel Simon, oferiran demà, a partir de els 12:15 hores, una roda de premsa per presentar Interpera, el primer Congrés Mundial de la Pera, que se celebrarà a Alpicat, els propers dies 22 i 23 de maig.
 
La necessitat de crear un fòrum exclusiu per a la pera, on analitzar al detall els fluxos mundials i les seves perspectives de futur i que se celebrés en dates òptimes per poder aportar informació de qualitat va dur l’any 2003 a crear Interpera, la jornada internacional de la pera.
 
La present edició permet arribar finalment als objectius plantejats des d’un inici, amb la màxima representació internacional pel que fa a experts en la recerca i l’anàlisi de la pera. Així, Alpicat aplegarà durant dos dies els principals investigadors i analistes, abordarà els temes més candents, les varietats emergents, els principals problemes i mercats més adients d’una de els espècies fructícoles reines del territori com és la pera. A més, es podrà preveure, amb punts de vista d’arreu del món, com es presenta la campanya aquest estiu, i s’organitzarà trobades paral·leles de grups d’experts, de les regions productores, i petites trobades més lúdiques i disteses on poder compartir informació.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació d’Interpera, el primer Congrés Mundial de la Pera
DIA:
Dimecres, 14 de maig de 2008
HORA:
12:15 hores.
LLOC:
Seu principal del DAR
Carrer Camp de Mart, 35
Lleida
 
 
13 de maig de 2008

12:15|.Seu principal del DAR (c. Camp de Mart, 35)|Lleida (El Segrià)

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida, Joan Gòdia; el president de l'AREFLH, Joaquín Maestre, i el director gerent de Catalonia Qualitat, Manel Simon, presentaran Interpera, el primer Congrés Mundial de la Pera.